Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

 1. Pentele Solar Electric
 2. Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

Szerencsére ma már számos állami és európai uniós forrás is rendelkezésre áll, ha cégünket, vagy egy-egy telephelyünket fejleszteni szeretnénk vissza nem térítendő támogatás segítségével. A Pentele Solar Electric segítségével könnyen pályázhat napelemekre!

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

A mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése kifejezetten az a kör, ahol egy-egy korszerűsítés, vagy bővítés komoly hatással lehet a megtermelt javakra és így a jövedelmezőségre is. Ezt elősegítendő került meghirdetésre a Mezőgazdaság kisüzemek fejlesztése elnevezésű pályázati forrás, mely akár 5 millió forint vissza nem térítendő támogatást is adhat a vállalkozások számára. Természetesen a sikeres pályázás nem egyszerű feladat, de a Pentele Solar Electric szakértő csapatával ez is egyszerűbbé válhat!

Pályázat mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésére

A mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázat, hasonló a fiatal gazda pályázathoz. Bár az igényelhető összeg kisebb, de cserébe a kötelező vállalások is kevesebbek. A kisüzem fejlesztési pályázat tagadhatatlanul legnagyobb előnye, hogy egy profi üzleti- pénzügyi tervvel szert tehetünk egy:

 • vissza nem térítendő
 • szabad felhasználású
 • akár milliós összegű támogatásra.

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésére pályázók köre

A fejlesztési kérelmet az alábbi pályázói körök adhatják be:

 • őstermelők
 • egyéni vállalkozók
 • szociális szövetkezet

Számukra csupán az alábbi néhány kritériumnak kell megfelelniük:

 • mezőgazdasági termelés értéke eléri a 3.000 euró STÉ-t, de nem haladja meg a 6.000 euró STÉ-t.
 • ezzel egyenértékű bevételük volt 2019-ben , azaz 825.750 Ft és 1.651.500 Ft közötti bevétel. Ez származhatott mezőgazdasági termelésből, vagy mezőgazdasági termékek feldolgozásából is.
 • életvitelszerű tartózkodási helye, szociális szövetkezet esetén pedig bejegyzett székhelye már a támogatási kérelem benyújtását megelőző 12 hónapban a jogosult településen, vidéki térségekben volt.
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

Kik nem pályázhatnak?

Sajnos e pályázat kereteiben is találhatunk néhány kizáró tényezőt, ezeket mindenképp figyelembe kell venni a pályázat benyújtását megelőzően:

 • a pályázó részesült fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatásában
 • a pályázó már kapott támogatást Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése (korábbi vagy jelen pályázat) címen
 • a pályázó 10.000 főnél alacsonyabb létszámú településen él, vagy nagyobb település esetén külterületi ingatlanban.
 • tovább fontos, hogy egy lakcímről csak egy személy nyújthat be pályázatot
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésének mértéke

A kisüzemek támogatása mindösszesen 2,5 milliárd forintból valósulhat meg, ami kevesebb mint 500 támogatásban részesülőt jelenthet, emiatt nem érdemes késlekedni, hiszen a pályázati forrás rendkívül gyorsan kimerülhet a nagy érdeklődés végett.

Ezért mihamarabb érdemes felvennie a kapcsolatot munkatársainkkal, hogy maximalizálhassa pályázati esélyeit, a vissza nem térítendő, szabadon felhasználható, akár 5 millió forintos támogatás elnyerésére.

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztésének beadásának időpontja

A támogatási kérelmek benyújtására 2020. október 1-től van lehetőség, de már ezt megelőzően érdemes előminősítést végezni és a pályázati anyagot összekészíteni, hiszen nagy érdeklődés várható, a pénzügyi keret pedig véges, így csak a legszemfülesebbek érhetnek célt. Emiatt mindenképp érdemes a Pentele Solar Electric segítségét kérni az előminősítéshez és a kérelem benyújtásához is, hiszen így sok nehézségtől és kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, miközben a sikerre is megnő az esélyünk.

Megbízhatóság

Egy pályázat rendkívül nagy szerepet játszik a vállalkozások fejlesztésében, ezért fontos, hogy megbízható és tényleges eredményeket felmutató céget bízzunk meg ezzel a feladattal, akivel sikerre vihetjük ezt a fejlesztési tervünket.

Minőség és garancia

Cégünk a Pentele Solar Electric nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik és profi pályázatírókkal dolgozik együtt. Az általunk benyújtott pályázatok 99,8%-a sikeres elbírálásban részesül! Ne bízza a véletlenre vállalkozása jövőjét, válassza a profi segítséget!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 8:00 - 16:00 között a +36 (70) 501 5865 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit! Ne felejtse el megjelölni, mikor kereshetjük! Használhatja ajánlatkérő űrlapunkat is.

Szeretne többet tudni?

Amennyiben megválaszolatlan kérdései vannak a pályázatok részleteivel vagy feltételeivel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Szakértőink megkeresésével választ kaphat kérdéseire. Várjuk megkeresését!

+36 (1) 444 9998

Minden munkatársunk magas színvonalú szakmai képesítéssel és nagymértékű tapasztalattal rendelkezik. A cégünk áltak benyújtott pályázatok sikerességi rátája igen magas, így biztos lehet benne, hogy velünk érdemes számolnia! Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ajánlatkérés